Mësoni

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur bëni shumë seks?

Ju ndoshta e dini se mungesa e seksit mund të çojë në një numër problemesh shëndetësore.

Dr Maria Fernanda Peraza Godoy pretendon se seksi i tepërt mund të bëhet problem, transmeton lajmi.net.

Nëse mungesa ose seksi i tepërt shkakton shqetësim të vazhdueshëm dhe personal, atëherë do të bëhej problem. Ajo shpjegoi: “Nëse jeni duke bërë shumë seks dhe jeni të kënaqur me këtë, përfitimet janë të shumta”.

Përveç kësaj, ju rrisni sistemin tuaj imunitar, ndihmon në funksionimin e duhur të zemrës suaj dhe parandaloni sëmundjet.

Por, ndërsa në fillim janë të gjitha argëtim dhe lojëra, për gratë mund të shkaktojë shumë acarim në pjesën e poshtme.