Çfarë marrëveshje arritën Veseli, Thaçi e Haradinaj (Video)

Një akademi përkujtimore është duke u zhvilluar për tre dëshmorët e vendit: Hyzri Talla, Afrik Maliqi dhe Ilir Durmishi.

Të pranishëm në këtë akademi janë presidenti i vendit, Hashim Thaçi, kryeministri, Ramush Haradinaj si dhe Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli dhe shumë qytetarë.

Pavarësisht zhvillimeve të fundit në vend, Thaçi dhe Haradinaj kanë shtrënguar duart para nisjes së akademisë dhe kanë komunikuar së bashku.

Ndryshe sot është 20 vjetori i rënies së tre dëshmorëve dhe akademia po zhvillohet në Teatrin Kombëtar.