Çfarë lexojnë Thaçi dhe Veseli?

Librat historikë dhe ata me biografi, janë librat më të preferuar të Presidentit Hashim Thaçi dhe Kryekuvendarit Kadri Veseli.

Kështu ka thënë publicisti Adri Nureallari, këshilltar politik i Veselit i cili më parë kishte këshilluar edhe Thaçin.

I ftuar në emisionin CODEX të KTV-së, ndër tjera ai ka folur dhe për raportin e politikanëve shqiptarë me librat dhe leximin në përgjithësi, teksa ka thënë se Thaçi dhe Veseli kanë shije të përafërta për librat.