Morena Taraku

Çfarë kontrate e nënshkroi Morena?

Ka hedhur një fotografi në Instagram.

E në këtë foto, Morena Taraku zgjoi kureshtjen e publikut me fotografinë që e hodhi, duke ia lënë një shkrim interesant, shkruan Ballkani.info

“Sapo nënshkruajta kontratën” janë fjalët që ajo ia la fotos, por, nuk tregoi se çka dhe me kë ka nënshkruar.

Morena po qëndron në Stamboll dhe siç flitet, ajo do ta zhvendos karrierën në këtë vend, e kjo kontratë mbase ka të bëjë me këtë gjë dhe duke e vënë ‘emojin’ e një filmi, ajo duket se do jetë aktore e ndonjë projekti në kinematografinë turke.

Nga ana tjetër, modelja duket mjaft seksi dhe dukej sikur do t’i dilte gjoksi.

View this post on Instagram

J U S T S I G N E D T H E C O N T R A C T🎬

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on