24 mars

Çfarë dinin Haradinaj dhe Veseli për nisjen e bombardimeve të NATO-s? (VIDEO)

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj dhe Kryeparlamentari Kadri Veseli që gjatë kohës së luftës 1998-99 kanë qenë edhe drejtues të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kanë pranuar publikisht se ndërhyrja e NATO-s ndodhi ashtu siç e kishin paralajmëruar.

Veç se njëri nga ta kishte bërë këtë paralajmërim me hamendësime.