Çdo lëvizje e juaj po gjurmohet! Ky program ju tregon për çdo lëvizje që e keni bërë

Gjiganti Google, përmes aplikacionit të vet “Google Map”, është duke i gjurmuar përdoruesit e celularëve të mençur kudo që shkojnë. Kompania e ka një program i cili e përdorë një pikë të kuqe në hartë për të shënuar vendin se ku një person është dhe ku kanë qenë – gjë që e bën tepër të lehtë hamendësimin se ku një individ dëshiron të shkojë

Nuk besoni? Epo mirë, sepse ka një mënyrë për ta gjurmuar veten nëse nuk jeni të bindur. Vetëm kyçuni në llogarinë tuaj të Google duke e përdorur celularin e mençur dhe klikoni KËTU,transmeton Telegrafi..

Në këtë sajt do të keni mundësinë t’i shihni të gjitha vendet ku keni qenë gjatë tërë ditëve.

Pavarësisht se si e modifikoni privatësinë tuaj, informacionet tuaja prapëseprapë mblidhen dhe ruhen diku nga Google.