Këngëtarja

Çdo ditë e më e re, por pas këtij ndryshimi nuk e do i njihni Mimoza Mustafën

Këngëtarja Mimoza Mustafa bën ndërhyrje në hundë dhe i ndryshon e gjithë dukja

Së fundmi Produksioni Labia ka publikuar në YouTube një video ku këngëtarja e njohur, Mimoza Mustafa, performon përkrah disa kolegëve të saj këngën “Oj Lulije”.

Aty shihet qartë një ndryshim tek këngëtarja e hitit “Lule Mimoze”.

Ajo ka bërë ndërhyrje kirurgjike në hundë dhe duket edhe më e re në moshë dhe mjaft ndryshe nga si jemi mësuar ta shohim.

loading…