Reperi

Capital T shtroi iftar për 310 persona, krah tij humanisti Halil Kastrati (FOTO)

Reperi shqiptar, Capital T, është njëri nga bashkëpunëtorët më të afërt të humanistit nga Prizreni, Halil Kastrati.

Ai ka marrë pjesë vullnetarisht shumë herë për t’u ndihmuar familjeve në nevojë, e së fundmi reperi shtruar iftar për 310 persona në restorantin e humanistit Kastrati.

Ishte hoxha dhe humanisti Halil Kastrati ai i cili e bëri të ditur këtë nëpërmjet Instagramit. Foto nga darka e iftarit ka publikuar edhe Capital T në llogarinë e tij në Instagram.