reperi

Buta publikon këngën me titull “Edi Rama”

Buta ka publikuar projektin e ri muzikor.

Reperi Buta ka ditë që kishte paralajmëruar këngën e re, titulli i së cilës është “Edi Rama”.

Tashmë, këtë këngë, reperi e ka hedhur në kanalin YouTube dhe e solli të bashkëngjitur edhe me videoklip.

Më poshtë mund ta dëgjoni projektin e ri nga Buta.