Burri shqetëson gruan në Gjilan, arrestohet nga Policia

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Gjilan pasi që i njëjti guran e tij nga xhelozia e ka shqetësuar dhe i ka ndjellë frikë.

Viktima si pasojë e frikës për të qëndruar në të njëjtin ambient me të dyshuarin merr fëmijët dhe shkon në familjen e prindërve të saj.

I dyshuari është intervistuar në prani të avokatit mbrojtës dhe me vendimin e prokurorit, i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjes.