Skenderaj

Burri nga Drenica doli në rrugë të përgatis fli për gruan e tij që e ka të sëmurë

Një burrë në moshë bashkë me një grua është parë duke përgatitur fli me saç në Skenderaj sot gjatë ditës.

Veprimi i tyre ka habitur kalimtarët mirëpo kjo gjë nuk ju ka bërë përshtypje të moshuarve, të cilët kanë vazhduar punën pa u penguar fare.

Ndërsa fotografi, Sefer Aliqkaj që i ka shkrepur fotografitë e ka zbuluar edhe arsyen.

“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”, citohet të ketë thënë plaku.

Postimi i plotë:Përkushtim, sakrificë e dashuri në vepërMu në zemër të qytetit axha Sahit Prekazi, në kushte jo normale përgatiti fli. Dhe a e dini përse dhe për kënd? Pasi e fotografova me habiti me përgjigjen e tij.

“Për gruan time të semurë, po e përgatis dhe do t’ia dergoj në shtëpi”.

Shëmbull që duhet ndjekur nga të gjithë!