shtrati

“Burri im të lodh në shtrat”, thotë Aulona

Aulona Musta ka folur në lidhje me seksin, marrëdhënien me partnerin e saj si dhe funksionimin e gjërave në ekranet e televizioneve, teksa ka qenë e ftuar në “Pop Culture” me Kelvi Kadillin.

Ndërsa shprehej në lidhje me mediat dhe televizionin, ajo deklaroi se është shumë e lehtë të bësh karrierë në rast se je dashnorja e një personazhi me pushtet, edhe nëse nuk ke asnjë meritë.

Sipas Aulonës:

Në televizion, nëse je dashnorja e një pronarit apo deputetit, e ke më kollaj ti marrësh gjërat edhe nëse nuk ke asnjë lloj merite”.
Ndërkohë që për temën e nxehtë, atë të seksit, Aulona tregoi se preferon të ushqehet pasi ka kryer marrëdhënie seksuale.

Ajo thotë:

Ushqim pas seksit, e ashtu më vjeç içik të ushqehem, se Tomi të lodh pak”.
Në lidhje me marrëdhëniet treshe, e pyetur se si do të reagonte nëse bashkëshorti, Tomi, do ti shprehte dashurinë por do t’i kërkonte edhe një person tjetër në krevat, gazetarja u shpreh:

Po varet se kush është”.