Premierë

Buraku dhe Grupi Fama publikojnë këngën “Vret”

Buraku dhe grupi Fama janë shumë aktiv me projekte të reja muzikore.

Buraku dhe Grupi Fama sapo kanë publikuar projektin e tyre më të ri me titull “Vret”.

Këtij projekti, Buraku ia ka shoqëruar edhe videoklipin, ndërsa kënga është e zhanrit baladë, që për temë ka dashurinë.

Në linkun e mëposhtëm mund ta dëgjoni këngën më të re nga Buraku dhe Grupi Fama me titull “Vret”.

https://www.youtube.com/watch?v=07xoTcfoVek