Rikthimi në Instagram

Britney rikthehet në Instagram, çfarë ka ndodhur me të pas martesës

Pas një pauze të shkurtër Britney Spears është rikthyer sërish në Instagram.

Këngëtarja ka zbuluar se kanë blerë një shtëpi të re dhe shtoi se ata nuk kanë kaluar ende një muaj mjalti pas martesës.

“Është kaq e çuditshme që zgjohem dhe gjithçka është e re … pishinë e re … kuzhinë e re … krevat i ri … mendoj se jam në shok !!!”-shpjegoi ajo.