Masat e lehtësuara

Britanikët dalin për birra, dynden nëpër parqe dhe lokale FOTO

Britanikët janë dyndur nëpër parqe dhe në ambientet e jashtme të bareve, duke përfituar nga koha e mirë.

Duket se ky muaj do të jetë një nga muajt prill më të thatë në historinë e Mbretërisë së Bashkuar.

Fotot tregojnë njerëz të shumtë nëpër bare, duke qenë se edhe masat antikoronavirus u lehtësuan në 12 prill.

Britania po korr sukses në luftën kundër koronavirusit, ku vaksinimi masiv ka arritur në nivele të larta.