Goran Bregoviq

Bregoviq largohet nga hoteli, niset për në koncertin ku pritet të këndojë (VIDEO)

Muzikanti Goran Bregoviq, tashmë është nisur drejt hapësirës në të cilën pritet të performojë në koncertin e Festivalit të birrës në Korçë.

Klan Kosova gjendet në Korçë në përcjellje të këtij eventi, dhe ka kapur nga afër momentin e largimit të Goran Bregoviq nga hoteli në të cilin ai po qëndronte ndërsa dhe forca të shtuara të policisë shqiptare po përkujdeseshin për sigurinë e tij.