Revista

Botohet numri i katërt i revistës “Akademia”

Numri i katërt i revistës për kulturë, gjuhë dhe media, “Akademia”, të cilën e boton shtëpia botuese “Armagedoni”, sot ka dalë nga shtypi.

Sipas programit të saj të botimit, numri i ardhshëm i saj do të botohet në muajin prill të vitit 2019 dhe, sipas kryeredaktorit të saj, Berat Armagedoni, do të jetë po kaq voluminoz sa numri i katërt, po kaq përmbajtjesor dhe me interes për lexuesit si katër numrat e deritashëm, raporton Ballkani.info.

Më posht mund ta gjeni përmbajten e revistës