Prishtinë-Pejë

Bora vështirëson rrugën Prishtinë-Pejë (VIDEO/FOTO)

Reshjet e borës që kanë rënë dhe po vazhdojnë të bien kanë vështirësuar qarkullimin rrugor, ku në magjistralen Prishtinë-Pejë është vështirësuar kalimi.

Ballkani.info ju sjell video/foto,ku shihet vështirësia e rrugës.

Ndërkaq në anën tjetër policia ka bërë thirrje për kujdes gjatë levizjes,dhe që pajisjet dimërore janë të domosdoshme edhe pse rrugët janë të kalueshme, por me vështirësi, thuhet në njoftimin e tyre.