Vetura

BMW 5 Series ka ngjashmëri të madhe me X6

Duket shumë më mirë, në një makinë sedan

Shumë ndryshime vërehen në BMW 5 Series, brenda të cilit do të jetë motori më i fuqishëm se te modeli aktual, që nga 455 do të prodhojë 523 kuaj fuqi.

Bimmerpost ka bërë të ditur, se në 5 Series do të jetë grilli i X6, i cili duket shumë më mirë në një sedan, se sa në një makinë SUV.

Në mënyrë që ky grill të duket sa më mirë, makina ka edhe ngjashmëri të madhe me X6, përfshirë edhe dritat LED dhe linjat e pjesës së përparme. Kur të jetë në dispozicion kjo makinë, si opsion ofrohen edhe dritat që reflektojnë në metale e nxjerra jashtë këtij grilli.

Derisa ende po vazhdojnë punimet në BMW 5 Series, ka mundësi që të arrijë edhe me opsione shtesë, teknologji të lartë dhe në përgjithësi shumë më i mirë.

loading…