Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu thotë se PDK kthehet në pushtet në zgjedhjet e radhës

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, i është përgjigjur 50 pyetjeve të emisionit Prive.

Nga politika deri tek jeta personale, deputetja tregoi shumëçka në minutat e rezervuar me të.

Ajo tregoi nëse ka marrë ndonjëherë direktiva nga ndërkombëtarët, çka ka gabuar në politikë dhe me kë nuk flet në kuvend, dhe poashtu ajo tha se PDK do të kthehet në pushtet në zgjedhjet e radhës.

Përpos këtyre, Blerta foli edhe për bashkëshortin dhe fëmijët e saj.