Këngëtari

Blero tregon nëse Memli Krasniqi do ta marrë në PDK

Këngëtari Blerim Muharremi ka folur për mundësinë e përfshirjes së tij në politikë.

Në emisionin Natë Vere në T7, Blero ka deklaruar se nuk ka ambicie të tilla.

Ai tha se ke raporte të mira më kreun e PDK-së, Memli Krasniqin, dhe shtoi se megjithatë jetës nuk i dihet.

“Ne kounikojmë por jo edhe aq shpesh. Jo, Memli e di që unë nuk kam ambicie për politikë, edhe pse jetës nuk i dihet por jo momentalisht”, ka deklaruar Blero.