Blero

Blero: Secili send ndodh me një arsye, secila frymëmarrje ka arsye

Blero Muharremi është ndër banorët më të komentuar në edicionin e dytë të Big Brother, i cili ka dhënë edhe disa deklarata.

Ai është përfolur më shumë për disa nga fjalët që ka lëshuar, të cilat janë bërë virale.

I njëjti së fundmi ka bërë një bisedë me Blerandon, teksa i ka thënë disa fjalë.

Foto: Screenshot/YouTube

“Secili send që ndodh në jetë, ndodh me një arsye. Sendet nuk ka ndodhin neve, ndodhin për neve, secili send që na ndodh gjatë jetës tonë, ndodhin për neve edhe secili send ka arsye. Secila frymëmarrje”, u shpreh ai.

Artisti i njohur theksoi: “Secili send është i kurdisur në jetë, është thjesht, nuk ka sens me ndodh ashtu se kish qenë hallakamë”.

Foto: Screenshot/YouTube

Blero ndryshe po vazhdon të jetë i distancuar nga loja e banorëve të tjerë në këtë format.

Ai dëshiron ta ruajë karakterin e tij dhe që të mos dalë nga vetja.