Këngëtari

Blero ndan momente të ëmbla nga vikendi me familjen

Blero po shijon masditën me vajzën dhe të dashurën.

Blero është shumë aktiv në rrjetin social duke publikuar fotografi kryesisht me familjen e tij, këngëtari ka bërë një gjë të tillë përsëri.

Pasditën e së dielës ai po e kalon me më të dashurit e tij, Blero me të dashurën dhe Tarën kanë viztuar një kopsht zoologjik prej nga postoi edhe foton.

Nëse çdo gjë shkon ashtu siç edhe është paralajmëruar Blero dhe Afrona do i japin fund beqarisë në muajin shtator të këtij viti.

https://www.instagram.com/p/BzDtGgIH_dy/?utm_source=ig_web_button_share_sheet