mendim

Blero befason me fjalët për Dafina Zeqirin

Blero ka thënë disa fjalë me të vërtetë të mira për këngëtaren.

Dihet se raportet e Dafina Zeqirit dhe Bleros ka kohë që janë ftohur dhe nuk janë mjaft të mira.

Por, përkundër keqkuptimeve, Blero zgjedh të japë mendimin e tij të sinqertë për këngëtare, në rubrikën ‘Spill the tea’ në SevenBizz:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=waLevX9yTIQ