Elton Ilirjani

Biznesmeni gay nga Tepelena: Kafshë, reaguat për Bregoviqin dhe jo për vrasjen në Kosovë

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani ka reaguar për ngjarjen e rëndë që tronditi Kosovën, ku një 18 vjeçare u vra nga dy të rinj dhe u la pa shenja jete në spitalin e Ferizaj.

Biznesmeni ka folur me gjuhë të ashpër ndaj mungesës së reagimit nga artistët ndaj kësaj ngjarjeje të rëndë duke i etiketuar ato kafshë.

Në disa story të bëra në Instagram, Elton Ilirjani thotë se shoqëria shqiptare reagoi për Bregoviçin i cili erdhi në Korçë për të kënduar te Festa e Birrës dhe nuk reagoi për këtë krim të rëndë. “We have no artist! Unfortunately! We have Animals! React Art-Animals React!”, shkruan biznesmeni në story.