Bislimi do të raportojë në Komisionin për Integrim Evropian

Komisioni për Integrim Evropian i Kuvendit të Kosovës, ka njoftuar se sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do raportojë Besnik Bislimi, zëvendëskryeministër i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog.