Binjaket më të vjetra të Britanisë së Madhe festojnë 102 vjetorin e lindjes

Motrat nga Britania po bëhen binjaket më të vjetra në Britaninë e Madhe.

Pyllis Jones dhe Irene Crump, të cilat jetojnë së bashku në Worcesterishire, do të festojnë nesër 102 vjetorin e tyre të lindjes. Motrat, të cilat kanë lindur në vitin 1916 kanë parë katër monarkë mbretërore, njëzetë kryeministra dhe kanë përjetuar dy luftëra botërore.

Ato kanë fatin që së bashku të presin edhe këtë ditëlindje, teksa duhet përmendur që jo të gjithë binjakët kanë të njëjtin fat.