manifestim

Bill Clinton mbanë për dore Medeleine Albright (FOTO)

Tashmë ka filluar parakalimi i personaliteve të larta ndërkombëtare në sheshet e Prishtinës i thirurr si “Ecje për liri”.

Prijësit e këtij parakalimi janë Bill Clinton, Madel Albright, dhe liderët tjerë,përcjell Ballkani.info

Në këtë parakalim shihet se ish-presidenti Bill Clinton mbanë për dore Ish- sekretaren Madeleine Albright.

Dihet që Albright tashmë është në një moshë të shtyrë dhe numri i qytetarëve në këtë manifestim është i madhë dhe si krahë ndihmës i saj në këtë parakalim është Clinton.