Big Brother

Big Brother Vip: Ky është mesazhi që mori Sabiani përmes dronit

Pas largimit të Fifit në shtëpinë e Big Brother, ka ndodhur një situatë.


Konkurentit të këtij edicioni Sabianit, nga jashtë i kanë bërë një surprizë, ku përmes dronit i kanë lëshuar një bluzë me mbishkrimin “Forca Sabian”.


Duket se surpriza erdhi nga fëmijët e tij, për ti dhënë forcë dhe motivim gjat ëkëtij drejtimi.


Këngëtari është përlotur derisa të gjithë banorët i dhanë kurajo.