kryetari i Skenderajit

Bekim Jashari: Ai popull që e kujton të kaluarën e ka të sigurt të ardhmen

Në ditën e dytë të Epopesë së UÇK-së për nderim të familjes Jashari, familjari i saj dhe njëherit kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka deklaruar se është detyrë dhe obligim për të punuar dhe ndërtuar vendin.

Ai së bashku me kryetarin e Drenasit, Ramiz Lladrovcin, bën nderime para varrezave, duke thënë se 5,6 dhe 7 marsi janë data të rëndësishme për historinë e Kosovës.

“Një popull që e kujton dhe nderon të kaluarën, sakrificën e popullit të vet, ai popull të ardhmen do ta ketë të sigurt”, ka deklaruar Jashari.

Në anën tjetër, Lladrovci ka theksuar se janë zotuar për të kryer punë të mira këto dy komuna së bashku.