Deputeti i PDK-së

Bekim Haxhiu: Jetoj me qera, e paguaj 400 euro muajin

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka kritikuar kryeministrin Kurti, për ndërrimin e vendbanimit të tij.

Haxhiu ka thënë se jeton me qera dhe se e paguan 400 euro në muaj.

“Edhe unë jetoj me qera. 400 euro në muaj e paguj qeranë”, ka thënë Haxhiu në emisionin “Prime Time” në Kanal10.

Ai ka hedhur kritika ndaj qeverisë aktuale për veprimet e tyre në këto javët e para sa janë në pushtet.

Haxhiu ka kritikuar ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, për menaxhimin e pandemisë COVID-19.