Deputeti i AAK-së

Bekë Berisha ndihmon në faljen e gjakut në varrimin e Dolind Bujupajt

Bekë Berisha, deputet i AAK-së dhe kandidat për kryetar të komunës se Istogut, pajton familjen Bujupaj dhe Aliaj në ditën e varrimit të Dolind Bujupaj pasi u aksidentua ditë me parë dhe nuk arriti të mbijetojë dhe ndërroj jetë.

Shikoni në video faljen e gjakut: