Majk

Befasi: Majk dhe Majlinda Zeka lajmërohen nga e njëjta dhomë – u ribashkuan pas disa vitesh

Mund të ju duket befasi, por reperi Majk dhe Majlinda Zeka janë ribashkuar sërish

Dyshja kanë së bashku një djalë, derisa Majlinda në të kaluarën e akuzonte se Majku nuk po e pranon atësinë.

Por, Majk dhe Majlinda si duket kanë lënë problemet që kishin në të kaluarën dhe tani janë rikthyer në krahët e njëri-tjetrit.

Të dy kanë postuar fotografi nga i njëjti vend në rrjete sociale dhe kjo lë të kupton se Majk dhe Majlinda janë ribashkuar.

Këto storie të cilat janë publikuar në Instagram besohet të jenë bërë në Brezovicë.