Kandidati për kryetar

Bedri Hamza: Moti nuk i kam parë mitrovicasit më të bashkuar, po e nisim një kapitull të ri

Kandidati për kryetar të Mitrovicës, Bedri Hamza, ka takuar banorët e disa lagjeve në Mitrovicë.

Hamza ka thënë se moti nuk i ka parë mitrovicasit kaq të bashkuar si tani.

Postimi i plotë:

Moti nuk i kam parë mitrovicasit më të bashkuar dhe më të vendosur.

Banorët e lagjes “Tuneli i Parë”, ata të Qendrës, Vaganicës dhe gjithë Mitrovicës tashmë kanë vendosur për ndryshimin.

Ne, të gjithë së bashku, me shpresë, vendosmëri dhe besim te Zoti, po e nisim një kapitull të ri për Mitrovicën.

Bashkë për Mitrovicën!.