Këngëtarja

Bebe Rexha kërkon burrë, Flori Mumajesi i ‘kërkon dorën’

Flori Mumajesi i ka shkruar Bebes edhe direkt mesazh.

Këto ditë ka bërë bujë një postim i këngëtares Bebe Rexha në Twitter, ku ka shkruar se e pret “burrin e saj të vijë ta gjejë sa më shpejtë”.

E Flori Mumajesi e ka parë këtë kërkesë të Bebes, dhe nuk ka pritur për t’iu paraqitur në mesazhe.

Flori i ka shkruar asaj direkt në Instagram, duke i trokitur e duke i thënë se ai është burri që ajo po kërkon.

Këngëtari shqiptar jo rrallë e ka treguar pëlqimin e tij për këngëtaren me famë botërore, duke e pranuar publikisht se ajo është e preferuarja e tij.