Bebe Rexha

Bebe Rexha e bën një gjest shumë provokues para pasqyrës!

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Bebe Rexha është njëra prej artisteve shqiptare që ka arritur suksesshëm të depërtojë në tregun e huaj.

Ajo është vazhdimisht aktive me koncerte dhe projekte të reja, të cilat kryesojnë tabelat në vende të ndryshme të botës.

Së fundi, këngëtarja ka postuar një fotografi në llogarinë e saj zyrtare në Instagram, me të cilën provokon rëndë.

E shfaqur para pasqyrës Bebe hap këmbet dhe bën një foto tepër joshëse.