BBC Radio 4

BBC shpall Beyoncen gruan më të fuqishme në industrinë e muzikës, Dua Lipa në top 4

Beyonce është zgjedhur gruaja më e fuqishme e muzikës në botë nga “BBC Radio 4”.

Superylli i muzikës amerikane Beyonce, ishte në listën e industrisë së 40 femrave më me influencë në botë, falë feminizmit, aktivizimit dhe mesazhe pozitive që jep.

Taylor Suift, Adele dhe Dua Lipa po ashtu janë pjesë e listës së grave më të fuqishme, që u zbulua si pjesë e Ditës Muzikore në BBC.

Top 40-shja nuk përfshin vetëm ato që shesin më shumë, por edhe atyre që transmetojnë një mesazh me këngët e tyre.