Luton

Bashkëpunimi shqiptaro-serb në Britani për të prodhuar drogë, arrestohen 5 persona

Policia e Bedfordshirit, në Luton të Britanisë së Madhe, pas një aksioni në luftimin e drogës, ka identifikuar grupe krimi të organizuara nga Kosova, Shqipëria e Serbia, të cilët besohen se kanë prodhuar kokainë dhe kanabis në këtë zone.

Një gjë e tillë është bërë e ditur nga medium lokal ‘Luton Today’, teksa thotë se ka zbuluar më se 100 bimë kanabisi në qendrën e qytetit Dunstable.

Nga ky aksion, pesë persona janë arrestuar në Luton në dyshimin e posedimit të narkotikëve dhe hetimet po vazhdojnë.

Hetimi ka filluar më 17 shkurt.