Bardhi

Bardhi tregon se çfarë gjinie dëshiron të jetë bebi

Bardhi dhe Sara romancën e tyre e filluan brenda shtëpisë me të famshme në vend që po e vazhdojnë edhe sot.

Çifti edhe pak muaj do të bëhen prindër.

Sara ka vendosur të përgjigjet disa pyetjeve të ndjekësve ku nuk kanë munguar duke e pyetur se cila është gjinia bebit.

Ajo ka treguar se dëshiron djalë, kurse Bardhi dëshiron të jetë vajzë.

“Bardhi është ‘TeamGril’ do një çike të vogël, ndërsa unë një djalë, Ama do jemi të lumtur me çfarë do na fal Zoti, mjafton të jetë një bebe e shëndetshme.