Banorët shqiptarë flasin për sigurinë e tyre në Veri të Mitrovicës

Prezenca e KFOR-it në Veri të Mitrovicës, shihet afër zonave, ku u ngritën barrikadat disa javë me parë nga qytetarët serbë.

Banorët shqiptarë, të cilët jetojnë në fshatrat e komunës së Leposaviqit, flasin për sigurinë e tyre në këto momente, kur Kosova dhe Serbia nuk po arrijnë asnjë marrëveshje./21Media

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frtv21news%2Fvideos%2F744486916627447%2F&show_text=0&width=560