BBV

Banorët imitojnë dhe ironizojnë Einxhel dhe DJ Dagz VIDEO

Së fundmi disa nga banorët e “BBV” kanë imituar çiftin e njohur Dagz dhe Einxhel.

Aktorja e njohur Monika, Arjola dhe Iliri, shfaqen teksa kanë imituar dyshen e njohur.

Pjesëtarët e tjerë që ishin prezent nuk ndalën së qeshuri.