Deçan

Banorët e Irzniqit kapin hajnin vetë dhe ia “dorëzojnë” policisë

Një burrë kërkonte mëshirë pasi ishte kapur, gjatë tentimit për të kryer një vjedhje.

I gjithë rasti ndodhi të mërkurën mbrëma në shtëpinë e familjes Ferizaj në Kodrali të Deçanit, njofton Klan Kosova.

E zonja e shtëpisë, Fatimja rrëfen se po qëndronte me djem në dhomën e ndejës kur një person i panjohur ju hyri në shtëpi. E në të kishte hasur e reja e saj.

Ndonëse djemtë e Fatimes nuk arritën t’i kapin personat që u hynë në shtëpi, ishin banorët e një fshati fqinj ata që e bënë një gjë të tillë.

https://www.youtube.com/watch?v=nJjOzVojq5Q