Protesta

Banorët e Drenasit protestojnë para ministrisë, fajësojnë “Feronikelin” për ndotjen e mjedisit e ujit

Para objektit të ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit, Hapësinorë dhe Infrastrukturës kanë protestuar banorët e Drenasit për të shprehur pakënaqësitë për gjendjen mjedisore në këtë komunë dhe fshatrave përreth fabrikës së “Feronikelit”.