Babai: Vajzën time e rrahu burri dhe vjehrra për vite me rradhë

Një burrë nga Deçani raportoi në polici burrin dhe vjehrrën e vajzës së tij, pasi sipas tij kishin qenë të dhunshëm.

Policia e Kosovës njofton se ndaj vajzës së tij qe disa vite me radhë kishin ushtruar dhunë të dyshuarit bashkëshorti i saj  së bashku me nënën e tij.

Pas intervistimit viktima kishte shkuar në familjen e saj te prindërit, kurse të dyshuarit me urdhër të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Raporti i plotë i Policisë:

 Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se ndaj vajzës së tij viktimës femër K/Shqiptare  qe disa vite me radhë kishin ushtruar dhunë të dyshuarit bashkëshorti i saj  mashkull K/Shqiptar së bashku me nënën e tij. Pas intervistimit viktima kishte shkuar në familjen e saj te prindërit, kurse të dyshuarit me urdhër të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.