Baba e bijë shpëtojnë trenin me 2,000 pasagjerë nga përplasja

Një burrë së bashku me të bijën e saj janë emëruar heronj pasi ndaluan një tren nga përplasja. Treni, i cili kishte rreth 2,000 pasagjerë, u drejtua tek një zonë e cila ishte dëmtuar rëndë nga rrëshqitja e tokë, transmeton Ballkani.info
Kjo lehtësisht mund të kishte shkaktuar trenin të rrëzohej, por fatmirërisht u paralajmërua me kohë falë Swapan Debbarma dhe bijës së tij Somati.

Këta të dy ishin duke ecur pranë shinave të trenit kur e panë vendin e dëmtuar. Sapo panë trenin duke ardhur, hoqën bluzat e tyre dhe ia bënë me shenjë shoferit të trenit, i cili e kuptoi me kohë dhe arriti ta ndalë trenin para se të arrijë në vendin e dëmtuar.

Më pas kjo ngjarje mori dhenë dhe emrat e të dy heronjëve u bënë të famshëm anë e mbanë. /Ballkani.info/