Bab Club

“Bab Club” përsëri në Prishtinë, data dhe vendi i hapjes

Njëri nga lokalet më të njohura viteve të fundit për ndeja në prishtinë, “Bab Club” do ti hap dyert përsëri. Me 1 korrik do të jetë hapja zyrtare e “Bab Club” në vendin e njëjt (tek Hotel Grandi) dhe me moton e njëjt të atmosferës.

Hapja e Bab Club do të jetë e veçantë dhe e paparë.

Plot yje të estradës do të jenë pjesëmarrës në hapjen zyrtare të lokalit të njohur të kryeqytetit. Buraku, Sinan Vllasaliu, Meda, Sabriu, Ermali, Shkurte Gashi, Mentor Kurtishi, Albina Kelmendi dhe shumë këngëtarë të tjerë të njohur të estradës.

Bab Club poashtu po kërkon Hostere dhe Promotere, dhe të gjithë të interesuarit mund të shkruajnë në Instagram.