Avokado, bajamet dhe brokoli nuk janë vegjetariane

Nga një kuiz i bërë në BBC, dalin rezultatet për ushqimet të cilat nuk janë vegjetariane.

Aty u pyet se cilat prej ushqimeve si avokado, bajamet, brokoli, kivi dhe kungulli mund te jenë vegjetariane.

E për këtë Profesor Dominic Wilkinson nga Universiteti i Oksfordit dha një përgjigjje.

“Asnjëra nga këto nuk janë vegjetariane, është e gabuar për ata të cilët preferojnë dietën”.