Në Mat

Autori i vrasjes së trefishtë, kryetar i Partisë Socialiste në Mat

Vrau tre persona dhe plagosi një tjetër, autori i krimit del të jetë kryetari i PS’së në Mat.

Kujtim Koxha është autori i vrasjes së trefishtë dhe plagosjes së një personi më fshatin Shelli të Matit.

Ai është arrestuar rreth një orë pasi kreu krimin, ndërsa mes viktimave ishin dy punonjës të Bashkisë, dhe dy banorë.

Por Kujtim Koxha është një emër i njohur nga banorët e kësaj zone dhe jo vetëm, pasi është kryetarë i Partisë Socialiste në Mat.