Skoci

Automobilat e rinj superluksozë shkatërrohen gjatë bartjes

Shumë automobila të rinj superluksozë Range Rover dhe Jaguar u dëmtuan deri në shkatërrim kur transportuesi nuk e llogariti mirë lartësinë e një ure hekurudhore.

Qindra mijëra funte është vlera e dëmit të automobilave në ngjarjen që ndodhi në Perth, Skoci, transmeton Ballkani.info.

Policia skoceze tha se asnjë automobil tjetër nuk është përfshirë në incident dhe askush nuk u arrestua.

“Zyrtarët e policisë dhe shoferi ishin jashtë me furça për t’i mbledhur mbetjet nga rruga, e cila u pastrua nga mbeturinat në orën 9:00”, u tha në një deklaratë zyrtare të autoriteteve.

“Isha duke ecur përpara dhe pashë kamionin më shumë pjesë të shpërndara përgjatë rrugës”, tha Elaine Page, dëshmitare.