detaje

Autobusi që u sulmua barte nxënësit e shkollës së mjekësisë

Autobusi që u sulmua sonte me kallashnikov ku si pasojë humbën jetën tre persona barte nxënësit e shkollës së mjekësisë.


Kështu pohuan burime të sigurta për IndeksOnline.


Ky autobus barte cdo ditë një numër të madh të nxënësve të drejtimit të mjekësisë, ku sonte pasi disa prej tyre kanë zbritur në stacione disa persona të maskuar kanë shtënë në drejtim të autobusit ku ka ndërruar jetë shoferi dhe dy nxënës.